Rutes a cavall

Rutes a cavall

Les sortides amb el cavall, es realitzen a l’exterior del recinte per gaudir de la naturalesa que hi ha a la zona i viure una altra experiència amb el cavall.

Ho has de provar.

Amb les sortides, podem treballar el nostre equilibri amb el cavall, realitzant pujades i baixades per la muntanya, passant per terrenys desnivellats els quals ens fan mantenir-nos molt quiets per no desequilibrar el cavall.

Les sortides ens serveixen també per esbargir-nos dels problemes, sentint sensacions agradables passegem a cavall per la natura, gaudint de la tranquil·litat del camp, acompanyats del moviment que transmet el cavall al pas. Aquesta sensació et relaxa moltíssim.

El nostre centre disposa d’un entorn immillorable,al costat d’una de les millors arbredes de Catalunya, a la riba del riu Anoia.

Les nostres rutes, d’una hora aproximadament, les fem al voltant de la hípica. En aquestes sortides, depèn del nivell del genet, fem trotades i galopades per sentir la llibertat de la muntanya. Quan galopem amb força, la sensació que et transmet  la muntanya no és la mateixa que la de la pista i el silenci que es té en aquells moments és inoblidable.

El preu de les sortides es de 25€/h

 

 

telefons

93 135 22 43

659 922 358

627 098 510

horaris

Dilluns - Divendres: 9-13h, 17-20h

Dissabte - Diumenge: 9-13h

Dimarts: Tancat

direcció

Carretera BV-2242 de Piera a Sant Sadurní, km 4,5, 08784 Piera, Barcelona