qui som

Des de 2011

Hípica la Lluna, un centre d’equitació a la comarca de l’Anoia

qui som

HÍPICA LA LLUNA és un nou centre de formació al món de l’equitació,  on a part d’instruir a joves i adults en l’art eqüestre es fan tot tipus d’activitats basades en el respecte i l’amor envers la natura i els animals.

Ens trobem a la comarca de l’Anoia a les rodalies de la barriada Pierenca anomenada El Bedorc, a
prop de la masia de Can ferrer del Coll i l’anomenat Bosc La Pineda el qual la Generalitat va nomenar arbreda monumental, ja que els seus pins  són els més alts d’Europa.

 

Hectàrees

Cavalls

Clients

Visita’ns!

Les nostres activitats variades fan entretenir, aprendre i gaudir a petits i grans. Doma, Salt, Volteig,  Hipoteràpia, Equinoteràpia, Cursos, Casals i Sortides que ens fan desenvolupar i potenciar aptituds com l’equilibri, la força i la paciència. Aquestes activitats que són tan positives tant físicament com emocionalment per tothom són l’orgull del nostre centre.

Les sortides a l’exterior amb cavall ens fan gaudir del gran paratge natural que ens envolta, a la riba del riu Anoia, fent camins increïbles i contemplant el paratge des de dalt la muntanya sentirem la llibertat a sobre d’aquest gran animal!!

 

 

El nostre compromís

Una Hípica diferent, en una paratge natural inoblidable i sempre tenint en compte que el respecte cap al nostre entorn i els nostres animals és el més important. Donem la millor alimentació als nostres cavalls, amb uns pàdocs de més de 1.000 metres quadrats, on els animals són feliços i ens fan sentir feliços a tots. No us ho penseu i acosteu-vos al nostre centre, descobriu un nou món cap a l’equitació, introduint uns nous valors i amor vers el que ens envolta.

El Nostre Equip

Laura Romeu

Co Founder

Ilenia Romeu

Co Founder

Juanjo López

Co Founder

telefons

93 135 22 43

659 922 358

627 098 510

horaris

Dilluns - Divendres: 9-13h, 17-20h

Dissabte - Diumenge: 9-13h

Dimarts: Tancat

direcció

Carretera BV-2242 de Piera a Sant Sadurní, km 4,5, 08784 Piera, Barcelona