Pupil·latge

I pel teu cavall, pupil·latge

El pupil·latge de cavalls, és un sistema molt pràctic per qualsevol persona que vulgui tenir un cavall de la seva propietat i no tingui espai a casa i temps per poder fer-se càrrec.

Porta’ns el teu cavall!

En el nostre centre es dóna l’opció de poder tenir cavalls de pupil·latge, ja que la infraestructura es prou gran i tranquil·la perquè el cavall es senti molt ben adaptat gràcies a l’entorn fantàstic que tenim.

 

Tenim un gran bosc amb diferents arbres que fan molta ombra. En aquest bosc hem adaptat diferents espais amb cinta electrificada perquè els cavalls estiguin lliures i es puguin moure en llibertat. A cada espai hem instal•lat abeuradors automàtics perquè tinguin aigua fresca i neta en tot moment.

A part del bosc màgic, tenim boxes de fusta de 3x3m, el client de pupil·latge ,té l’opció de tenir el seu propi box per al seu cavall i que per les nits dormi cobert.
El centre gaudeix de dues pistes, una de 60×20 i una pista circular de 20m de diàmetre on el client de pupil·latge pot gaudir d’elles sempre que vulgui.

 

Dintre del pupil·latge, entraria l’alimentació del cavall, lloc on viu, aigua, neteja diària d’aquest (si el propietari no pot venir a visitar-lo).

L’alimentació es molt complerta. Els cavalls mengen tres cops al dia:
mati: fenc i pinso; migdia: ufals; nit: fenc i pinso. A part de l’alimentació necessària, els cavalls poden picotejar herba en el bosc on estaran situats durant tot el dia.

 

 

En pupil·latge, tenim dos preus. En un, entra el box per la nit i l’estància en el bosc. En l’altre preu entra l’estància en el bosc sense box.

Les vacunes, desparasitacions i farratges pel cavall aniran a càrrec del propietari.

Posa’t en contacte amb nosaltres per saber-ne més.

telefons

93 135 22 43

659 922 358

627 098 510

horaris

Dilluns - Divendres: 9-13h, 17-20h

Dissabte - Diumenge: 9-13h

Dimarts: Tancat

direcció

Carretera BV-2242 de Piera a Sant Sadurní, km 4,5, 08784 Piera, Barcelona